Poleg tiska na majice vam nudimo tudi tisk na druge bombažne tekstilne izdelke. Naše stranke najpogosteje izbirajo med:

Vrečka z motiovom

Tisk na tekstilne vrečke

Vrečke so lahko poljubne dimenzije, v kolikor so bombažne in primerne za tisk na naših strojih.

Vzglavnik z napisom

Tisk na prevleke za vzglavnike

Tiskamo na bombažne prevleke za vzglavnike, za katere imamo tudi polnila.

Cena tiska na tekstil

Cena željenih artiklov je odvisna od tega kaj in koliko bi želeli, zato se pri vsaki stranki preračuna posebej.

Čas izdelave

2-5 dni – čas izdelave je odvisen od željenega artikla in njegove razpoložljivosti, pomembno vlogo pa ima tudi količina željenih izdelkov in tehnika tiska, ki se uporabi za tisk

Darilno pakiranje

pišite nam in lahko se dogovorimo kakšne so opcije, glede na to, kaj imamo na zalogi.

Oblikovanje motiva

če gre za želje v okviru naših zmožnosti, vam lahko motive oblikujemo tudi mi. Cena je odvisna od kompleksnosti in porabljenega časa.

Tisk na vaše artikle

Načeloma tisk izvajamo le na preverjenih materialih naših dobaviteljev. Izjemoma lahko izvedemo tudi tisk na vaš artikel, a za kvaliteto in obstojnost ne odgovarjamo. V primeru napak zaradi nepreverjenih materialov, morebitnih stroškov ne krijemo.

Dostava in prevzem

Obvestimo vas, ko so vaši izdelki pripravljeni na prevzem. Izdelke lahko prevzamete vsak delovni dan med 8-16h, v naši poslovalnici na Tržaški cesti 2 v Ljubljani. Čas dostave na dom je odvisen od Pošte Slovenije: 1-3 delovne dni. Mi bomo paket predali naprej še isti dan, ko bodo izdelki pripravljeni. Za sledenje pošiljke nas lahko kontaktirate.

Vzdrževanje potiskanih tekstilnih izdelkov: Priporočeno je pranje na temperaturah do 40 C, uporaba sušilca ni priporočena. Likanje po sami grafiki je odsvetovano. Za vse reklamacije ob neupoštevanju teh priporočil ne odgovarjamo.

Tehnike tiska

FOLIJE

(od 13,9 € naprej)
Gre za izrez iz folije. V osnovi jih uporabljamo za enostavne dizajne in majhne količine. Uporabljamo široko barvno paleto flex folij, ki jih zapečemo na bombažno podlago. So zelo obstojne in nemoteče.

SITOTISK

od 4 € naprej)
Sitotisk se uporablja za naročila nad 20kos in za enostavnejše grafike v eni ali dveh barvah. Uporabljamo barve Dekaprint2000, ki ponujajo celovit izbor barv na vodni osnovi. So okolju prijazne, zelo odporne na pranje, odtisi na tkanini pa so izjemno mehki in naravni na otip.

PRESLIKAČI

Uporabljajo se za večbarvne grafike, za manjše grafike, logotipe na predelih, kjer je tisk otežen.

DTG

(od 18,9 € naprej)
Digitalni direktni tisk na majice (en. Direct To Garment) se uporablja za kompleksne, večbarvne grafike, za majhne in velike količine. Možen je tisk tako na svetle kot na temne in barvne majice. Uporabljajo se črnila UltraChrome DG, ki omogočajo natančno reprodukcijo barv in gladke prehode, enakomernost barv, odpornost na raztegovanje in občutek gladkosti.

Pomembno: Tako črnilom kot tekočini, ki jo uporabljamo za predpripravo tkanine je združenje Oeko-Tex podelilo certifikat ECO PASSPORT. To je mednarodni varnostni standard v tekstilni industriji, ki potrjuje, da je uporaba tiskovin varna tako za odrasle kot otroke (tudi za dojenčke).

RAZMIŠLJAŠ O NAROČANJU VEČJE KOLIČINE?

Pošlji nam povpraševanje!

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnega dne, navadno že v roku ene ure. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.
Sporočila ne moremo poslati. Veseli bomo, če nas o tem obvestiš na info@printalnica.si

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas. Pokličite nas na: 040 322 365