Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine MaGro grafika Rok Grojzdek s.p. so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB1), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e- poslovanje. Podjetje MaGro grafika Rok Grojzdek s.p., Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, davčna številka: 83758496, matična številka: 8003564000, poslovni račun odprt pri NLB d.d. : IBAN SI56 0206 0026 2403 662 (v nadaljevanju: prodajalec), posluje v obliki spletne trgovine.

Dostopnost informacij
Prodajalec se zavezuje, da kupcu kadarkoli zagotovi naslednje informacije:

  • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
  • kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta: info@printalnica.si),
  • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
  • dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani je dostopen v razumljivem roku),
  • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
  • vse cene so jasno in nedvoumno določene in razvidno je prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške dostave. Vse cene so izražene v EUR (evrih),
  • način plačila in dostave,
  • časovno veljavnost ponudbe,
  • pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Splošni pogoji so veljavni na vseh straneh spletne trgovine in pričnejo veljati takoj, ko vstopite vanjo. Pridržujemo si pravico do kakršnihkoli sprememb, delnih ali v celoti, kateregakoli dela splošnih pogojev brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave.
Ne zavezujemo se za pravilnost in popolnost podatkov na straneh elektronske trgovine, niti se ne zavezujemo za pravilnost in popolnost tekstovnega, slikovnega gradiva. Fotografija in dejanski izgled artikla se lahko razlikujeta. Pridržujemo si pravico, da za določen ali nedoločen čas omejimo ali popolnoma ustavimo prodajo nekaterih ali celo vseh izdelkov, omejimo ali popolnoma ustavimo dostop do strani spletne trgovine, ali drugače omejimo ali ustavimo poslovanje spletne trgovine.
Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za kakršnokoli okvaro vaše strojne ali programske opreme zaradi obiska in operiranja s stranmi spletne trgovine ali za kakršnokoli škodo v zvezi z izdelki kupljenimi v spletni trgovini.
S potrditvijo naročila se vsak kupec strinja s pogoji poslovanja in uporabe.

Dobavni roki
Za kategorije CAD in načrti, plakati in posterji, fotopovečave, digitalni tisk, velja, da bodo vsa naročila prejeta do 12.00 ure na pošto oddana še isti delovni dan, razen v primeru, da pride do nepredvidljivih zamud. Rok dobave je odvisen od našega pogodbenega partnerja za dostavo pošiljk – Pošta Slovenije, ki se zavezujejo za dostavo v 3 delovnih dneh. V normalnih razmerah je dobavni rok 1-2 delovna dneva od oddaje pošiljke na pošto. V skrajnem primeru lahko oddaja pošiljke traja tudi dlje, o čemer vas bomo obvestili v roku 24-ih ur po prejemu naročila.
V primeru naročila večjih količin ali če naročilo nujno potrebujete, predlagamo, da nas za potrditev dejanskega dobavnega roka kontaktirate na e-mail naslov info@printalnica.si ali na 040 322 365.
Potrudili se bomo, da bo naročeno dostavljeno čim hitreje. Dobavni roki za tisk na platno, so zaradi specifičnosti izdelave, močno odvisni od naročenega. Okvirni roki izdelave so cca. 2 delovna dneva. Izjemoma se lahko roki podaljšajo, zato predlagamo, da dejanski čas preverite na zgoraj omenjenem mailu ali telefonski številki. Vsi roki na strani so okvirni in se lahko izjemoma podaljšajo.

Postopek nakupa
Pri samem nakupu (V košarico) ali naročilu (Naroči), je postopek popolnoma identičen. S klikom na gumb (V košarico) artikle naberete v košarico. Tu izveste skupni znesek nakupa in strošek dostave. Ko ste z nabiranjem artiklov končali, kliknite gumb Na blagajno in s tem ste že v fazi oddaje naročila. Tukaj vpišite vse potrebne podatke, katere potrebujemo, da vam pošljemo vaš paket. Prosimo, bodite natančni pri vpisovanju podatkov. Še enkrat preverite pravilnost vaših oddanih podatkov, artiklov, ki jih boste naročili, če so njihove barve pravilne ter zaključite nakup s klikom na Naroči. Na vaš mail boste prejeli obvestilo o vašem nakupu, ki je obenem tudi potrdilo, da smo vaše naročilo prejeli. Ko bo vaše naročilo izvedeno in odposlano, vas bomo po e-pošti obvestili. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in prodajalcem je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

Nakup
Naročilo nakupa se sklepa v slovenskem jeziku in je zavezujoče za kupca in prodajalca. Za izdelke, ki so na strani, je praviloma rok dobave označen. Naročanje poteka prek spleta 24 ur na dan, vse dni v letu. Potrošnik izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini, razvrščene v kategorijah. Naročila sprejemamo prek nakupa v spletni trgovini printalnica.si, preko e- pošte info@printalnica.si, osebno v naši pisarni na Tržaški cesti 2 v Ljubljani in na telefonski številki 040 322 365. Naročila prek e-pošte info@printalnica.si morajo nujno vsebovati ime in priimek naslovnika/plačnika, ulico, poštno številko in kraj, kontaktno telefonsko številko in e-naslov ter tip željenega artikla, natančen opis željenega artikla (dimenzije, barva, material, kvaliteta izpisa, način dostave…).
Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana. V primeru, da želite odstopiti od naročila, nas prosim obvestite v najkasneje 2 urah po oddaji naročila po elektronski pošti info@printalnica.si. Vsi podatki v naših elektronskih sporočilih so samo povzetki naročila.
Dostava in izdelava – Dostava se izvede po izdelavi. Če je izbrana dostava naslednji dan, to pomeni, da je dostava izvedena naslednji delovni dan po izdelavi. Vsi okvirni dobavni roki so mišljeni v delovnih dneh. MaGro grafika Rok Grojzdek s.p. pa ni odgovoren za zamude s strani Pošte Slovenije.
Pridružujemo si pravico do odstopa od izvedbe naročila v primeru, da naročenih izdelkov ne moremo dobaviti pravočasno, ali če je pri vnosu artiklov prišlo do tehnične ali druge napake. Do delnega ali popolnega odstopa od naročila lahko pride tudi v primeru, da je prišlo do očitne napake v ceniku ali pa naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji. V kolikor bi kupec že plačal po predračunu, mu v tem primeru vso kupnino vključno s stroški dostave nakažemo naslednji delovni dan.

Prijava
V spletno trgovino printalnica.si se ni potrebno prijavljati. Če želite opraviti nakup, morate samo vnesti točne podatke ob oddaji naročila. Boste pa z registracijo pridobili možnost spremljanja stanja naročila in imeli pregled nad naslovi za plačilo, naslovi za dostavo, plačilnimi sredstvi in preteklimi naročili.

Načini plačila
Kupci lahko naročilo plačajo s pomočjo plačilnih/kreditnih kartic (preko spleta) ….. ali po predračunu. Plačilo ob osebnem prevzemu je možno samo z gotovino. Možno je le plačilo v enkratnem znesku.
Blago je dostavljeno v dogovorjenem času. Pridružujemo si pravico, da se časovni rok podaljša zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika ustrezno obvestili. Prosimo vas, da nas obvestite, če od nas niste prejeli nobenega obvestila in so od nakupa pretekli več kot trije delovni dnevi.

Plačilo s plačilno/kreditno kartico
Pri vsakem nakupu morate izbrati plačilno kartico, s katero želite plačati izbrane izdelke. Nato vnesite njeno številko in datum veljavnosti, ki je prav tako naveden na plačilni kartici in potrdite vaš nakup.

Plačilo po predračunu
Po izbiri opcije »plačilo po predračunu« in oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli predračun. Poleg izdelkov v košarici in zneska za plačilo se vam prikažejo tudi podatki za nakazilo. Vaše naročilo se bo po prejemu plačila izvedlo v rokih, ki so navedeni v pogojih dostave izdelkov. Naročilo bomo izvršili po prejemu plačila na naš TRR. Za hitrejšo obdelavo nas lahko po izvršenem plačilu o tem obvestite na naš elektronski naslov info@printalnica.si. Prosimo predložite dokaz o plačilu.

Plačilo s paypalom
V kolikor uporabnik še ni registriran za uporabo Paypal finančnih storitev, to lahko naredi s prijavo na Paypalovi internetni strani. Za odprtje računa Paypal, uporabnik potrebuje veljaven elektronski naslov in plačilno ali kreditno kartico. Po prijavi na Paypal storitev svojo identiteto potrdi s tem, da na račun Paypal s kartico naloži majhen znesek in prepiše kodo z izpiska kreditne kartice. S tem potrjuje, da je dejanski lastnik te kartice in da so podatki, ki jih je navedel, pravilni, kar mu omogoča uporabo osnovnih storitev: plačevanje izdelkov in storitev z računa Paypal ter prejemanje denarja na račun. Pri finančnih transakcijah na spletni strani trgovine s podporo Paypal plačilnega sistema, tako ni več potrebno vpisovati številke kreditne kartice, ampak le podatke svojega Paypalovega računa. Na ta način se, če Paypalu seveda zaupamo, izognemo neprijetni situaciji, ko številko svoje kreditne kartice vpisujemo na spletnih straneh, ki jim sicer ne zaupamo. Pri plačilu izdelka preko spletne trgovine po sistemu Paypal, prodajalec vidi samo podatke kupčevega računa Paypal, ne pa njegovih osebnih podatkov kreditne kartice.

Cene
Vse cene so izražene v EUR (evrih). Cene veljajo v trenutku potrditve naročila (zaključitve nakupa). Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Cene veljajo samo za nakup preko spletne trgovine printalnica.si. V primeru, da se cena artikla v času obdelave naročila spremeni, bo prodajalec kupca o tem obvestil. Prodajalec bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo. Vse cene izdelkov v spletni trgovini printanica.si so končne cene in vsebujejo DDV. V ceno ni vključen strošek dostave, če ni označeno drugače.

Dostava
Dostavo naročil za nas opravlja Pošta Slovenije. Dostava se v primeru, da ni določeno drugače obračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. V primeru ponudbe artiklov z brezplačno dostavo vse stroške krije prodajalec. Skupaj z naročenim boste prejeli tudi originalni račun z vsemi vašimi podatki. Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštni storitev ali za poškodovanje pošiljke, oziroma embalaže. Kupec je dolžan prejeto blago pregledati takoj in ob morebitnih poškodbah takoj obvestiti ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke.

Osebni prevzem
Če ste ob dostavi izbrali osebni prevzem, potem lahko artikle prevzamete v naši pisarni na Tržaški cesti 2, v Ljubljani, med delovnim časom od pon. do pet. od 8 do 16-ih. Če bi želeli artikle prevzeti izven delovnega časa, pokličite na telefonsko številko 040 322 365. Ko bodo artikli pripravljeni, boste prejeli sms sporočilo in e-mail.

Urgentna naročila
Naš delovni čas je od pon. do pet. od 8 do 16ih. V kolikor bi želeli naše storitve izven delovnega časa ali med vikendi oz. prazniki, nas pokličite na 040 322 365, da se dogovorimo. Predlagamo, da pokličete še med delovnim časom, lahko pa tudi kasneje, a v tem primeru ne jamčimo, da bo bomo dosegljivi. Vse storitve izven delovnega časa so 50 % dražje, minimalno naročilo je 50 €.

Varnost podatkov – 100 % varen nakup
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika.

Vračilo blaga in garancija
V skladu z določili 43.č. člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) ima potrošnik pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od naročila/pogodbe in sicer na kontaktni elektronski naslov info@printalnica.si, ne da bi moral navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je oddano v roku 14 dni pisno ali po elektronski pošti. Povratna pošiljka vrnjenega blaga na sedež podjetja MaGro grafika Rok Grojzdek s.p, Tržaška cesta 2, Ljubljana mora biti oddana kot PRIPOROČENA pošiljka v roku 30 dni. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži z vso priloženo dokumentacijo. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. V primeru upravičene reklamacije ima kupec možnost izdelek zamenjati za enakega ali podobnega, ga zamenjati za katerega drugega iz ponudbe ali se odločiti, da mu kupnino izplačamo in jo nakažemo na njegov bančni račun. Po prejemu nerabljenega, nepoškodovanega blaga v nespremenjeni količini in v originalni embalaži, vam skladno z zakonom (takoj ko je mogoče, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu blaga) vrnemo opravljena plačila. Ob vračilu blaga nam prosim posredujte tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun kamor želite, da se vrne plačilo. Pri pogodbah, katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njihovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, potrošnik nima pravice do vračila oziroma odstopa od pogodbe.

Kvaliteta izpisa in izdelave
Naše naprave so redno kalibrirane in stremimo k temu, da bi bili naši barvni izpis čim natančnejši in najboljše možne kvalitete. Ker pa so barve na različnih ekranih prikazane drugače, barvno neujemanje z natisnjeno grafiko ni razlog za reklamacijo. Za čim boljše barvno ujemanje barv na vašem ekranu in tiskovinah je možna izdelava testnih odtisov. Za več informacij pišite na info@printalnica.si.
Podokvirji za tisk na platno so izdelani iz kvalitetnega lesa, ki ima čim manjši raztezek. Ker je les živ material, ki diha in spreminja svoj volumen, lahko pride s časom do sprememb. Ali so te res razlog za reklamacijo, se dogovorimo po ogledu.

Tisk na majice
Predogledi, ki jih pošljemo so samo informativne narave in prikazujejo približno postavitev grafike. Velikost tiska je omejena na pokončni A4 format (razen, če je dogovorjeno drugače) in je na vseh modelih in velikostih majic enaka. Odstopanje postavitve in velikosti grafike od predogleda ali delna transparentnost tiska ne morejo biti vzrok za reklamacijo. Vsa možna odstopanja bodo opozorjena že vnaprej.
Tisk na majice, ki jih ne priskrbimo mi, je za nas skok v neznano, saj ne poznamo materiala vaših majic in odziva barv na le-te. Za uničene majice oz. nekvaliteten tisk na teh majicah žal ne moremo odgovarjati in ne povrnemo škode, lahko pa jih nadomestimo s tistimi, ki jih imamo na zalogi. Tiska na poškodovane majice vam ne bomo računali.

Kontakt
Če potrebujete kakršnekoli informacije ali pomoč pri spletni ponudbi, oddaji naročil, spletni dostavi, uporabi spletne strani ali reklamaciji, se lahko obrnete na nas prek e-mail naslova: info@printalnica.si ali na tel. 040 322 365. Dostopni in odzivni smo tudi na naših Facebook straneh – Printalnica.si, Tisk na majice, Tisk na skodelice, Tisk na platno.

Pritožbe in spori
Prodajalec spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Prodajalec je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže po elektronski pošti. Postopek za oddajo pritožb je na voljo na spletnih straneh, enostaven za uporabo in zaupen. Prodajalec mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Prodajalec se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si prodajalec prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Varovanje osebnih podatkov
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Dostop do podatkov imajo le pooblaščene osebe našega podjetja. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani ali pokazani tretjim osebam. Ponudnik spletnega mesta pridržuje pravico do razkritja podatkov, kadar razkritje zahteva zakon ali kadar je potrebno zavarovati zakonite pravice drugih oseb.
Ponudnik zbrane osebne podatke trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).

Reklamna elektronska sporočila (E-novice):
Reklamna sporočila boste prejemali, če boste po e-mailu ali ob naročilu izrazili željo ali pa se boste prek spletne trgovine printalnica.si prijavili na spletno obveščanje. Uporabnik se strinja, da ga ob prijavi na e-novice občasno obveščamo o novostih na strani, novosti v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Če želite, da vaše osebne podatke izbrišemo iz zbirke osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta, se lahko odjavite na spletni trgovini printalnica.si na e-novici, ki ste jo prejeli od nas ali pa nam to sporočite na e-mail info@printalnica.si.

Avtorske pravice del
Vsebine in gradiva, objavljena na spletnem mestu, razen vsebin, ki so jih na spletno mesto posredovali uporabniki, so last podjetja MaGro grafika Rok Grojzdek s.p., in/ali njegovih partnerjev ali pogodbenih sodelavcev. Med navedena gradiva in vsebine sodijo tudi računalniška koda, urejena struktura in oblika spletnega mesta ter pisno, slikovno, zvočno in drugo gradivo na spletnem mestu. Podjetje MaGro grafika Rok Grojzdek s.p. je izključni lastnik imena printalnica.si in iz njega izvedenih imen, blagovnih in storitvenih znamk, znakov in sloganov. Oblikovna zasnova spletne strani, blagovna znamka in programska oprema so v celoti in izključno last podjetja MaGro grafika Rok Grojzdek s.p. . Vse pravice so pridržane. Podjetje MaGro grafika Rok Grojzdek s.p. si pridržuje pravico, da bo v primeru ugotovljenih kršitev pravic intelektualne lastnine ukrepal proti kršiteljem v skladu z zakonodajo.
Kopiranje, distribucija ali spreminjanje katerihkoli informacij brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani Ponudnika storitve ni dovoljena. Za dovoljenje k uporabi zaščitenega gradiva ponudnika pišite na naslov info@printalnica.si. Na spletnem mestu je prepovedano na kakršenkoli način vključevati kontaktne in identifikacijske oznake drugih oseb (osebne podatke), kot so na primer telefonske številke, identifikacijska imena za programe za neposredno sporočanje in druge komunikacijske programe, fizični oziroma elektronski naslovi, polna osebna imena in podobno.
Stranke se zavezujejo, da imajo vse potrebne avtorske pravice za reprodukcijo oziroma tisk del (fotografij, grafik, …), ki so jih posredovale ob naročilu. Prodajalec izjavlja, da ne bo uporabljal datotek priloženih ob naročilo v nobene druge namene kot zgolj za izvedbo naročila, po izvedenem naročilu bo prodajalec datoteke odstranil s svojih strežnikov. Za objavo izdelkov na naših straneh bomo vsako stranko vprašali sproti.

Povezave
Uporabnikom je dovoljeno narediti povezavo z drugih spletnih strani na stran spletnega mesta, katerih vsebine niso v nasprotju z zakonom ali splošnimi moralnimi normami. Na drugih spletnih straneh je brez dovoljenja ponudnika storitev prepovedano objavljati, reproducirati, distribuirati ali kako drugače uporabljati znak, logotip ali znamko spletnega mesta. Dovoljeno je narediti povezavo z drugih spletnih mest na stran spletnega mesta. Povezave ni dovoljeno narediti na spletnih straneh z nezakonito ali nemoralno vsebino. Spletno mesto vsebuje povezave na različne zunanje spletne strani, kot so na primer druga internetna spletišča, posamezne strani ali drugi viri, nad katerimi ponudnik spletnega mesta nima nikakršnega vpliva in ni odgovoren za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav. Uporabniki so zavezani splošnim pogojem uporabe zunanjih spletnih strani.

Odgovornost

Za nepravilne datoteke in vsebinske ali tehnične napake v datotekah in izdelkih, ki jih dostavi naročnik odgovarja naročnik sam. Datoteke za tisk bomo preverili izključno za primernost za tisk. Če naročnik kljub opozorilu ne dostavi datoteke primerne za tisk za napake ne odgovarjamo. Za pomanjkljivost vsebine in napake v oblikovanju ne odgovarjamo in ne morejo biti predmet reklamacijskega zahtevka. Stroške, ki so bili povzročeni zaradi naročnikove napake, krije naročnik sam.
Ne odgovarjamo za napačno izbiro velikosti artikla, na katerega se je po naročilu izvedel tisk. Reklamacij tiska, ki je izdelan po potrjenem delovnem nalogu in/ali vzorcu, ne moremo upoštevati. Prav tako vračila ali menjava potiskanih izdelkov ni mogoča, saj gre za unikatne izdelke.
Tiskamo samo na izdelke, kupljene pri nas. Za tisk na prinešene izdelke ne odgovarjamo.
Za gradivo, ki ga naročnik storitve dostavi podjetju za izvajanje storitve, odgovarja naročnik. V kolikor priskrbljeno gradivo krši zakon o avtorskih pravicah, za to odgovarja naročnik storitev.
Vse potrebne predloge za tisk ostajajo naša last in so naše avtorsko delo. Delo na računalniku, ki je potrebno za pripravo za tisk, zaračunavamo tudi če to v ponudbi ni izrecno navedeno.

Reševanje sporov
Sporazum o sprejemu teh splošnih pogojev je sklenjen v Ljubljani, Republika Slovenija. Za spore, ki izhajajo iz uporabe storitev spletnega mesta, se uporablja izključno pravo Republike Slovenije. Vse stranke pogodbe, ne glede na njihovo dejansko geografsko lokacijo, nacionalno pripadnost ali povezanost, se strinjajo, da so v okviru te storitve vezane izključno na pravo Republike Slovenije. Za spore v zvezi s tem sporazumom ne veljajo določbe Konvencije ZN o pogodbah za mednarodno prodajo blaga. Za vse spore in pravne postopke v zvezi s tem sporazumom, uporabo storitve ter delovanjem storitve, je izključno pristojno sodišče v Ljubljani.

Osnovni podatki o podjetju:

MaGro grafika Rok Grojzdek s.p.
Tržaška 2
1000 Ljubljana
Davčna številka: 83758496
Matična številka: 8003564000
Poslovni račun odprt pri NLB d.d. : IBAN SI56 0206 0026 2403 662
SKD: C18.120 Drugo tiskanje
Podjetje je registrirano pri okrožnem sodišču v Ljubljani.
Datum vpisa v sodni register: 22.06.2017
Datum: 22.07.2017

MaGro grafika Rok Grojzdek s.p.