Iščeš idealno in unikatno darilo za rojstni dan, obletnico, praznovanje, potegavščino?
Želiš majico z enostavnim ali bolj zahtevnim dizajnom?
Potrebuješ eno ali več majic?

Za vsako željo imamo kvalitetno rešitev, saj ponujamo direktni (DTG) tisk na majice (in druge bombažne izdelke), sitotisk, preslikače in folije.

Na voljo imaš vmesnik, kjer si majico lahko narediš sam, ali pa izbereš kakšnega izmed že izdelanih motivov v kategoriji Hude majice. Če imaš težave s prvim ali kljub vsemu ne najdeš tiste prave v trgovini, se lahko kadarkoli obrneš na nas in nam pišeš na info@printalnica.si

Poleg majic lahko tiskamo tudi na druge tekstilne (bombažne) izdelke, za katere nam stroji to dopuščajo. Več si lahko prebereš na tisk na tekstil.

OBLIKUJ SVOJO MAJICO
IZBERI MED PRIPRAVLJENIMI
Majica z motivom

Cena tiska na majice

Za tisk na majice po meri nas kontaktiraj za konkretno ponudbo. Za večje količine se cena prilagodi, odvisna pa je od grafike in vrste tiska.

Čas izdelave

1-3 dni (odvisno od količine in zasedenosti). Za večje količine ali nujna naročila nas kontaktirajte.

Darilno pakiranje

pišite nam in lahko se dogovorimo kakšne so opcije, glede na to, kaj imamo na zalogi.

Oblikovanje motiva

če gre za želje v okviru naših zmožnosti, vam lahko motive oblikujemo tudi mi. Cena je odvisna od kompleksnosti in porabljenega časa.

Tisk na vaše majice

Tisk na majice izvajamo le na preverjenih materialih naših dobaviteljev. Izjemoma lahko izvedemo tudi tisk na vašo majico, a za kvaliteto in obstojnost ne odgovarjamo. V primeru napak zaradi nepreverjenih materialov, ne krijemo stroška vaše majice. V zameno smo pripravljeni ponuditi majico iz naše zaloge.

Dostava in prevzem

Obvestimo vas, ko so vaši izdelki pripravljeni na prevzem. Izdelke lahko prevzamete vsak delovni dan med 8-16h v naši poslovalnici na Tržaški cesti 2 v Ljubljani. Čas dostave na dom je odvisen od Pošte Slovenije: 1-3 delovne dni. Mi bomo paket predali naprej tisti dan, ko bodo izdelki pripravljeni. Za sledenje pošiljke nas lahko kontaktirate.

Vzdrževanje: Priporočeno je pranje na temperaturah do 40 C, uporaba sušilca ni priporočena. Likanje po sami grafiki je odsvetovano. Za vse reklamacije ob neupoštevanju teh priporočil ne odgovarjamo.

Tehnike tiska

FOLIJE

(od 13,9 € naprej)
Gre za izrez iz folije. V osnovi jih uporabljamo za enostavne dizajne in majhne količine. Uporabljamo široko barvno paleto flex folij, ki jih zapečemo na bombažno podlago. So zelo obstojne in nemoteče.

SITOTISK

od 4 € naprej)
Sitotisk se uporablja za naročila nad 20kos in za enostavnejše grafike v eni ali dveh barvah. Uporabljamo barve Dekaprint2000, ki ponujajo celovit izbor barv na vodni osnovi. So okolju prijazne, zelo odporne na pranje, odtisi na tkanini pa so izjemno mehki in naravni na otip.

PRESLIKAČI

Uporabljajo se za večbarvne grafike, za manjše grafike, logotipe na predelih, kjer je tisk otežen.

DTG

(od 18,9 € naprej)
Digitalni direktni tisk na majice (en. Direct To Garment) se uporablja za kompleksne, večbarvne grafike, za majhne in velike količine. Možen je tisk tako na svetle kot na temne in barvne majice. Uporabljajo se črnila UltraChrome DG, ki omogočajo natančno reprodukcijo barv in gladke prehode, enakomernost barv, odpornost na raztegovanje in občutek gladkosti.

Pomembno: Tako črnilom kot tekočini, ki jo uporabljamo za predpripravo tkanine je združenje Oeko-Tex podelilo certifikat ECO PASSPORT. To je mednarodni varnostni standard v tekstilni industriji, ki potrjuje, da je uporaba tiskovin varna tako za odrasle kot otroke (tudi za dojenčke).

Še vedno iščeš idejo za idealno darilo ali pa morda le za popestritev svoje garderobe? Nimaš prave ideje?  V naši trgovini najdeš že pripravljene ideje za hude majice.

RAZMIŠLJAŠ O NAROČANJU VEČJE KOLIČINE?

Pošlji nam povpraševanje!

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnega dne, navadno že v roku ene ure. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.
Sporočila ne moremo poslati. Veseli bomo, če nas o tem obvestiš na info@printalnica.si

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas. Pokličite nas na: 040 322 365