Kemični svinčniki so najbolj poznan in priljubljen promocijski izdelek. Spadajo med reklamne izdelke z največ efekta. Pisalo z vašim logotipom bo zagotovo v uporabi pri vsakemu, ki mu ga boste podarili. Podzavestno bo vsakodnevni opomnik na vaše podjetje, kar vam lahko prinese samo pozitivne rezultate.

Na voljo so v različnih barvah, ki jo lahko prilagodite svojim željam. Za tisk na pisala se uporabljata dve tehniki:

Tisk na kemične svinčnike in pisala

Tisk je možen na plastične in papirnate kemične svinčnike, uporablja pa se zelo natančna tehnika tiska imenovana tampotisk, ki omogoča izjemno ločljivost barv in natančen tisk v zelo majhnem formatu.

Graviranje na kemične svinčnike in pisala

Lasersko graviranje je primerno za kovinska pisala. Zgornja površina sloja se odstrani in na površje pride barva, ki je bila pod zgornjo (barvni kontrast). Napis ne zbledi, je trajen.

Za tisk ali gravuro na kemične svinčnike in druga promocijska darila (vžigalniki, majice, bombažne vrečke, olfa noži, itd.) se obrnite na nas na info@prinalnica.si. Z veseljem vam bomo svetovali in vam pripravili predogled. Šele po njegovi potrditvi gredo izdelki v tisk. Vse kar od vas potrebujemo je logotip v vektorski obliki.

Cena tiska na pisala

Cena se preračuna za vsako stranko posebej, odvisna pa je od izbranega izdelka in količine.

Oblikovanje poljubnega motiva

Če gre za želje v okviru naših zmožnosti, vam lahko motive oblikujemo tudi mi. Cena je odvisna od kompleksnosti in porabljenega časa.

Čas izdelave

5-10 dni – odvisno od željenega artikla in njegove razpoložljivosti pri dobavitelju

Tisk na vaše artikle

Tisk izvajamo le na preverjenih materialih naših dobaviteljev.

Dostava in prevzem

Obvestimo vas, ko so vaši izdelki pripravljeni na prevzem. Izdelke lahko prevzamete vsak delovni dan med 8-16h, v naši poslovalnici na Tržaški cesti 2 v Ljubljani. Čas dostave na dom je odvisen od Pošte Slovenije: 1-3 delovne dni. Za sledenje pošiljke nas lahko kontaktirate.

RAZMIŠLJAŠ O NAROČANJU VEČJE KOLIČINE?

Pošlji nam povpraševanje!

Na vaše povpraševanje bomo odgovorili najkasneje v roku enega delovnega dne, navadno že v roku ene ure. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.
Sporočila ne moremo poslati. Veseli bomo, če nas o tem obvestiš na info@printalnica.si

Vam osebni stik pomeni več? Razumemo vas. Pokličite nas na: 040 322 365