Smo mlado podjetje, ki se ukvarja z digitalnim tiskom, s tiskom velikih in malih formatov, tiskom majic, tiskom na platno, reklamnih materialov, imamo pa tudi svojo spletno trgovino s pred-pripravljenimi izdelki. Za vas ustvarjamo:

  • A4 in A3 tisk, letake, zloženke, kuverte, nalepke majhnega formata, vizitke, dopisni listi, vabila, darilni boni, voščilnice in fotografije,

  • Plakate, posterje, CAD, načrte ter vinil nalepke,

  • Tiske na majico z vašim ali našim unikatnim dizajnom,

  • Tiskovine na platno, bodisi canvas, razrez ali stenska galerija,

  • Roll-up, A-stojala, skodelice, clip clap ter kulije.

Naš cilj je strankam nuditi izdelke vrhunske kvalitete po konkurenčnih cenah in prisluhniti njihovim željam. Razvili in posodobili smo spletno rešitev, ki nudi zanesljiv in enostaven pristop k pretvorbi digitalnih vsebin v tiskovine.

Z naprednim spletnim sistemom omogočamo, da nam v parih korakih sporočite želje. Fotografijo, načrt, reklamo ali tekst spremenimo v poster, platno, majico ali reklamno stojalo in ga v najkrajšem možnem času dostavimo na dom. Vse kar potrebujemo je, da nam posredujete datoteke in naslov za dostavo. Natisnemo lahko vse od najmanjših formatov pa do tiskovin velikih formatov. Nabor materialov je praktično neomejen. V primeru, da v ponudbi ne najdete tega, kar želite, je vedno na voljo naša mlada kreativna ekipa, ki se trudi, da po najboljših močeh svetuje in izpolni vse želje.

KONTAKTIRAJTE NAS