kosarica

Informacije


Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine MaGro grafika Rok Grojzdek s.p. so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB1), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e- poslovanje.
Podjetje MaGro grafika Rok Grojzdek s.p., Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, davčna številka: 83758496, matična številka: 8003564000, poslovni račun odprt pri NLB d.d. : IBAN SI56 0206 0026 2403 662 (v nadaljevanju: prodajalec), posluje v obliki spletne trgovine.

Dostopnost informacij


Prodajalec se zavezuje, da kupcu kadarkoli zagotovi naslednje informacije:
  1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
  2. kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta: info@printalnica.si),
  3. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
  4. dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani je dostopen v razumljivem roku),
  5. pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
  6. vse cene so jasno in nedvoumno določene in razvidno je prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške dostave. Vse cene so izražene v EUR (evrih),
  7. način plačila in dostave,
  8. časovno veljavnost ponudbe,
  9. pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Splošni pogoji so veljavni na vseh straneh spletne trgovine in pričnejo veljati takoj, ko vstopite vanjo. Pridržujemo si pravico do kakršnihkoli sprememb, delnih ali v celoti, kateregakoli dela splošnih pogojev brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave.

Ne zavezujemo se za pravilnost in popolnost podatkov na straneh elektronske trgovine, niti se ne zavezujemo za pravilnost in popolnost tekstovnega, slikovnega gradiva. Fotografija in dejanski izgled artikla se lahko razlikujeta. Pridržujemo si pravico, da za določen ali nedoločen čas omejimo ali popolnoma ustavimo prodajo nekaterih ali celo vseh izdelkov, omejimo ali popolnoma ustavimo dostop do strani spletne trgovine, ali drugače omejimo ali ustavimo poslovanje spletne trgovine.

Ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za kakršnokoli okvaro vaše strojne ali programske opreme zaradi obiska in operiranja s stranmi spletne trgovine ali za kakršnokoli škodo v zvezi z izdelki kupljenimi v spletni trgovini.
S potrditvijo naročila se vsak kupec strinja s pogoji poslovanja in uporabe.

Dobavni roki


Za kategorije CAD in načrti, plakati in posterji, fotopovečave, velja, da bodo vsa naročila prejeta do 12.00 ure na pošto oddana še isti delovni dan, rok dobave je od tu naprej odvisen od našega pogodbenega partnerja za dostavo pošiljk to je Pošta Slovenije ali GLS, ponavadi je dobavni rok 1-2 dni od oddaje pošiljke na pošto (pri čemer 1-2 dni pomeni 1-2 delovna dneva). V skrajnem primeru lahko dobava pošiljke traja tudi dlje o čemer vas bomo obvestili v roku 24-ih ur po prejemu naročila. V primeru naročila večjih količin ali če naročilo nujno potrebujete predlagamo, da nas za potrditev dejanskega dobavnega roka kontaktirate na e-mail naslov info@printalnica.si ali na 040 322 365. Vsekakor se bomo trudili, da bo naročeno dostavljeno čim hitreje. Približni roki dostave pa so ob posameznih produktih navedeni tud na spletni strani. Dobavni roki za tisk na platno, so zaradi specifičnosti izdelave, močno odvisni od naročenega. Okvirni roki izdelave pa so cca. 2 delovna dni. Izjemoma se lahko te roki tudi podaljšajo zato predlagamo, da dejanski čas preverite na zgoraj omenjenem mailu ali telefonski številki. Vsi roki na strani so okvirni in se lahko izjemoma podaljšajo.

Postopek nakupa


Pri samem nakupu (V košarico) ali naročilu (Naroči), je postopek popolnoma identičen. S klikom na gumb (V košarico) artikle naberete v košarico. Tu izveste skupni znesek nakupa in strošek dostave. Ko ste z nabiranjem artiklov končali, kliknite gumb Na blagajno in s tem ste že v fazi oddaje naročila. Tukaj vpišite vse potrebne podatke, katere potrebujemo, da vam pošljemo vaš paket. Prosimo, bodite natančni pri vpisovanju podatkov. Še enkrat preverite pravilnost vaših oddanih podatkov, artiklov, ki jih boste naročili, če so njihove barve pravilne ter zaključite nakup s klikom na Naroči. Na vaš mail boste prejeli obvestilo o vašem nakupu, ki je obenem tudi potrdilo, da smo vaše naročilo prejeli. Ko bo vaše naročilo izvedeno in odposlano, vas bomo po e-pošti obvestili. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in prodajalcem je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

Nakup


Naročilo nakupa se sklepa v slovenskem jeziku in je zavezujoče za kupca in prodajalca. Za izdelke, ki so na strani, je praviloma rok dobave označen. Naročanje poteka prek spleta 24 ur na dan, vse dni v letu. Potrošnik izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini, razvrščene v kategorijah. Naročila sprejemamo prek nakupa v spletni trgovini printalnica.si, preko e- pošte info@printalnica.si, osebno v naši pisarni na Tržaški cesti 2 v Ljubljani in na telefonski številki 040 322 365. Naročila prek e-pošte info@printalnica.si morajo nujno vsebovati ime in priimek naslovnika/plačnika, ulico, poštno številko in kraj, kontaktno telefonsko številko in e-naslov ter tip željenega artikla, natančen opis željenega artikla (dimenzije, barva, material, kvaliteta izpisa, način dostave…).

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana. V primeru, da želite odstopiti od naročila, nas prosim obvestite v najkasneje 2 urah po oddaji naročila po elektronski pošti info@printalnica.si. Vsi podatki v naših elektronskih sporočilih so samo povzetki naročila. Dostava in izdelava pa sta 2 ločena pojma. Dostava se izvede po izdelavi. Če je izbrana dostava naslednji dan, to pomeni, da je dostava izvedena naslednji delovni dan po izdelavi. Vsi okvirni dobavni roki so mišljeni v delovnih dneh.MaGro grafika Rok Grojzdek s.p. pa ni odgovoren za zamude s strani Pošte Slovenije.

Pridružujemo si pravico do odstopa od izvedbe naročila, v primerih, da naročenih izdelkov ne moremo dobaviti pravočasno oziroma, če je pri vnosu artiklov prišlo do tehnične ali druge napake. Do delnega ali popolnega odstopa od naročila lahko pride tudi v primeru, da je prišlo do očitne napake v ceniku ali pa naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji. V kolikor bi kupec že plačal po predračunu, mu v tem primeru vso kupnino vključno s stroški dostave nakažemo naslednji delovni dan.

Prijava


V spletno trgovino printalnica.si se ni potrebno prijavljati. Če želite opraviti nakup, morate samo vnesti točne podatke ob oddaji naročila. Boste pa z registracijo pridobili možnost spremljanja stanja naročila in imeli pregled nad naslovi za plačilo, naslovi za dostavo, plačilnimi sredstvi in preteklimi naročili.

Načini plačila


Kupci lahko naročilo plačajo s pomočjo plačilnih/kreditnih kartic ….. sistema moneta ali po predračunu. Možno je le plačilo v enkratnem znesku. Blago je dostavljeno v dogovorjenem času. Pridružujemo si pravico, da se časovni rok podaljša, zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika ustrezno obvestili. Prosimo vas, da nas obvestite, če od nas niste prejeli nobenega obvestila in so od nakupa pretekli več kot trije delovni dnevi.

Plačilo s plačilno/kreditno kartico


Pri vsakem nakupu morate izbrati plačilno kartico, s katero želite plačati izbrane izdelke. Nato vnesite njeno številko in datum veljavnosti, ki je prav tako naveden na plačilni kartici in potrdite vaš nakup.

Plačilo z Moneto


Za enostavno in varno plačevanje blaga in storitev na spletu potrebuje uporabnik le svoj mobilni telefon. Za plačilo z mobilnikom uporabnik izbere gumb ''Kupim z Moneto'' in sledi navodilom. Znesek nakupa in poštnine bo uporabniku obračunan enkrat mesečno na računu. Več informacij je na voljo na spletni strani Monete.

Plačilo po predračunu


Po izbiri opcije »plačilo po predračunu« in oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli predračun.  Poleg izdelkov v košarici in zneska za plačilo se vam prikažejo tudi podatki za nakazilo. Vaše naročilo se bo po prejemu plačila izvedlo v rokih, ki so navedeni v pogojih dostave izdelkov. Naročilo bomo izvršili po prejemu plačila na naš TRR. Za hitrejšo obdelavo nas lahko po izvršenem plačilu o tem obvestite na naš elektronski naslov info@printalnica.si. Prosimo predložite dokaz o plačilu.

Plačilo s paypalom


V kolikor uporabnik še ni registriran za uporabo Paypal finančnih  storitev, to lahko naredi  s prijavo na Paypalovi internetni strani. Za odprtje računa Paypal, uporabnik potrebuje  veljaven elektronski naslov in plačilno ali kreditno kartico. Po prijavi na Paypal storitev svojo identiteto potrdi s tem, da na račun Paypal s kartico naloži majhen znesek (1,5 evra) in prepiše kodo z izpiska kreditne kartice. S tem potrjuje, da je dejanski lastnik te kartice in da so podatki, ki jih je navedel, pravilni, kar mu omogoča uporabo osnovnih storitev: plačevanje izdelkov in storitev z računa Paypal ter prejemanje denarja na račun. Pri finančnih transakcijah na spletni strani trgovine s podporo Paypal plačilnega sistema, tako ni več potrebno vpisovati številke kreditne kartice, ampak le podatke svojega Paypalovega računa. Na ta način se, če Paypalu seveda zaupamo, izognemo neprijetni situaciji, ko številko svoje kreditne kartice vpisujemo na spletnih straneh, ki jim sicer ne zaupamo. Pri plačilu izdelka preko spletne trgovine po sistemu Paypal,  prodajalec vidi samo podatke kupčevega računa Paypal, ne pa njegovih osebnih podatkov kreditne kartice.

Cene


Vse cene so izražene v EUR (evrih). Cene veljajo v trenutku potrditve naročila (zaključitve nakupa). Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Cene veljajo samo za nakup preko spletne trgovine printalnica.si. V primeru, da se cena artikla v času obdelave naročila spremeni, bo prodajalec kupca o tem obvestil. Prodajalec bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo. Vse cene izdelkov v spletni trgovini printanica.si so končne cene in vsebujejo DDV. V ceno ni vključen strošek dostave, če ni označeno drugače.

Dostava


Dostavo naročil za nas opravlja Pošta Slovenije. Dostava se v primeru, da ni določeno drugače obračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. V primeru ponudbe artiklov z brezplačno dostavo vse stroške krije prodajalec. Skupaj z naročenim boste prejeli tudi originalni račun z vsemi vašimi podatki. Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštni storitev ali za poškodovanje pošiljke, oziroma embalaže. Kupec je dolžan prejeto blago pregledati takoj in ob morebitnih poškodbah takoj obvestiti ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke.

Osebni prevzem


 
Če ste ob dostavi izbrali osebni prevzem, potem lahko artikle prevzamete v naši pisarni na Tržaški cesti 2, v Ljubljani, med delovnim časom od pon. do pet. od 7 do 17-ih. Če bi želeli artikle prevzeti izven delovnega časa, pokličite na telefonsko številko 040 322 365. Ko bodo artikli pripravljeni, boste prejeli sms sporočilo in e-mail.

Urgentna naročila


 
Naš delovni čas je od pon. do pet. od 7 do 17ih. V kolikor bi želeli naše storitve izven delovnega časa ali med vikendi oz. prazniki, nas pokličite na 040 322 365, da se dogovorimo. Predlagamo, da pokličete še med delovnim časom, lahko pa tudi kasneje, a v tem primeru ne jamčimo, da bo bomo dosegljivi. Vse storitve izven delovnega časa so 50 % dražje, minimalno naročilo je 30 €.

Varnost podatkov – 100 % varen nakup


Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika.

Vračilo blaga in garancija


V skladu z določili 43.č. člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) ima potrošnik pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od naročila/pogodbe in sicer na kontaktni elektronski naslov info@printalnica.si, ne da bi moral navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je oddano v roku 14 dni pisno ali po elektronski pošti. Povratna pošiljka vrnjenega blaga na sedež podjetja MaGro grafika Rok Grojzdek s.p, Tržaška cesta 2, Ljubljana mora biti oddana kot PRIPOROČENA pošiljka v roku 30 dni. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži z vso priloženo dokumentacijo. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.  V primeru upravičene reklamacije ima kupec možnost izdelek zamenjati za enakega ali podobnega, ga zamenjati za katerega drugega iz ponudbe ali se odločiti, da mu kupnino izplačamo in jo nakažemo na njegov bančni račun. Po prejemu nerabljenega, nepoškodovanega blaga v nespremenjeni količini in v originalni embalaži, vam skladno z zakonom (takoj ko je mogoče, najkasneje pa v 15 dneh po prejemu blaga) vrnemo opravljena plačila. Ob vračilu blaga nam prosim posredujte tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun kamor želite, da se vrne plačilo. Pri pogodbah, katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njihovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, potrošnik nima pravice do vračila oziroma odstopa od pogodbe.

Kvaliteta izpisa in izdelave


Naše naprave so redno kalibrirane in stremimo h temu, da bi bili naši barvni izpis čim natančnejši in najboljše možne kvalitete.  Ker pa so barve na različnih ekranih prikazane drugače, barvno neujemanje z natisnjeno grafiko , ni razlog za reklamacijo. Za čimboljšo barvno ujemanje barv na vašem ekranu in tiskovinah moramo izdelati testne odtise. Za več informacij pišite nainfo@printalnica.si.
Podokvirji za tisk na platno so izdelani iz kvalitetnega lesa, ki ima čim manjši raztezek. Vendar je les živ material, ki diha in spreminja svoj volumen. To je razlog, da lahko grafika na podokvirju izgleda »ohlapna«, zato so dodani klinčki v kotih podokvirja, ki se jih po potrebi prilagodi. »Ohlapnost«  grafike torej ni razlog za reklamacijo.

Tisk na majice


Predogledi, ki jih pošljemo so samo informativne narave in prikazujejo približno postavitev grafike. Velikost tiska je omejena na pokončni A4 format (razen, če je dogovorjeno drugače) in je na vseh modelih in velikostih majic enaka. Tiskamo z naravnimi vodnimi barvami, ki so prijazne koži in okolju, a na temnem tekstilu niso povsem pokrivne. Odstopanje postavitve in velikosti grafike od predogleda ali delna transparentnost tiska ne morejo biti vzrok za reklamacijo.

Tisk na majice, ki jih ne priskrbimo mi je za nas skok v neznano saj ne poznamo materiala vaših majic. Zato se pri sitotisku rado zgodi, da se kakšna majica uniči. Ponavadi je takšnih majic do 5%. Za uničene majice oz. nekvaliteten tisk na teh majicah žal ne moremo odgovarjati in ne povrnemo škode. Tiska na teh majic pa vam seveda ne bomo računali.

Kontakt


Če potrebujete kakršnekoli informacije ali pomoč pri spletni ponudbi, oddaji naročil, spletni dostavi, uporabi spletne strani ali reklamaciji, se lahko obrnete na nas prek e-mail naslova: info@printalnica.si ali na tel. 059 017 220 oz. 040 322 365.

Pritožbe in spori


Prodajalec spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Prodajalec je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže po elektronski pošti. Postopek za oddajo pritožb je na voljo na spletnih straneh, enostaven za uporabo in zaupen. Prodajalec mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Prodajalec se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si prodajalec prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Varovanje osebnih podatkov


Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Dostop do podatkov imajo le pooblaščene osebe našega podjetja. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani ali pokazani tretjim osebam. Ponudnik spletnega mesta pridržuje pravico do razkritja podatkov, kadar razkritje zahteva zakon ali kadar je potrebno zavarovati zakonite pravice drugih oseb.

Reklamna elektronska sporočila (E-novice):


Reklamna sporočila boste prejemali, če boste po e-mailu ali ob naročilu izrazili željo ali pa se boste prek spletne trgovine printalnica.si prijavili na spletno obveščanje. Uporabnik se strinja, da ga ob prijavi na e-novice občasno obveščamo o novostih na strani, novosti v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Če želite, da vaše osebne podatke izbrišemo iz zbirke osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta, se lahko odjavite na spletni trgovini printalnica.si na e-novici, ki ste jo prejeli od nas ali pa nam to sporočite na e-mail info@printalnica.si.

Avtorske pravice del


Vsebine in gradiva, objavljena na spletnem mestu, razen vsebin, ki so jih na spletno mesto posredovali uporabniki, so last podjetja MaGro grafika Rok Grojzdek s.p., in/ali njegovih partnerjev ali pogodbenih sodelavcev. Med navedena gradiva in vsebine sodijo tudi računalniška koda, urejena struktura in oblika spletnega mesta ter pisno, slikovno, zvočno in drugo gradivo na spletnem mestu. Podjetje MaGro grafika Rok Grojzdek s.p. je izključni lastnik imena printalnica.si in iz njega izvedenih imen, blagovnih in storitvenih znamk, znakov in sloganov. Oblikovna zasnova spletne strani, blagovna znamka in programska oprema so v celoti in izključno last podjetja MaGro grafika Rok Grojzdek s.p. . Vse pravice so pridržane. Podjetj MaGro grafika Rok Grojzdek s.p. si pridržuje pravico, da bo v primeru ugotovljenih kršitev pravic intelektualne lastnine ukrepal proti kršiteljem v skladu z zakonodajo. 

Kopiranje, distribucija ali spreminjanje katerihkoli informacij brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani Ponudnika storitve ni dovoljena. Za dovoljenje k uporabi zaščitenega gradiva ponudnika pišite na naslov info@printalnica.si. Na spletnem mestu je prepovedano na kakršenkoli način vključevati kontaktne in identifikacijske oznake drugih oseb (osebne podatke), kot so na primer telefonske številke, identifikacijska imena za programe za neposredno sporočanje in druge komunikacijske programe, fizični oziroma elektronski naslovi, polna osebna imena in podobno. 

Stranke se zavezujejo, da imajo vse potrebne avtorske pravice za reprodukcijo oziroma tisk del (fotografij, grafik, ...), ki so jih posredovale ob naročilu. Prodajalec izjavlja, da ne bo uporabljal datotek priloženih ob naročilo v nikakrnše druge namene kot zgolj za izvedbo naročila, po izvedenem naročilu bo prodajalec datoteke odstranil s svojih strežnikov.

Povezave


Uporabnikom je dovoljeno narediti povezavo z drugih spletnih strani na stran spletnega mesta, katerih vsebine niso v nasprotju z zakonom ali splošnimi moralnimi normami. Na drugih spletnih straneh je brez dovoljenja ponudnika storitev prepovedano objavljati, reproducirati, distribuirati ali kako drugače uporabljati znak, logotip ali znamko spletnega mesta. Dovoljeno je narediti povezavo z drugih spletnih mest na stran spletnega mesta. Povezave ni dovoljeno narediti na spletnih straneh z nezakonito ali nemoralno vsebino. Spletno mesto vsebuje povezave na različne zunanje spletne strani, kot so na primer druga internetna spletišča, posamezne strani ali drugi viri, nad katerimi ponudnik spletnega mesta nima nikakršnega vpliva in ni odgovoren za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav. Uporabniki so zavezani splošnim pogojem uporabe zunanjih spletnih strani.

Piškotki


Med brskanjem po spletnem mestu se skupaj z vsebino datotek na računalnike uporabnikov in članov prenašajo tudi kratke tekstovne datoteke - piškotki (cookies). Piškotki vsebujejo podatke, ki so potrebni za pravilno delovanje nekaterih aplikacij na spletnem mestu, hkrati pa uporabnikom omogočajo nekatere prednosti pri uporabi storitev.

Kaj so piškotki?


Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se med brskanjem po spletni strani pošiljajo in shranjujejo v uporabnikovem spletnem brskalniku. Ko uporabnik ponovno obišče spletno stran, brskalnik shranjene piškotke pošlje nazaj in tako spletno stran obvesti o predhodnem obisku uporabnika. Piškotki so se oblikovali kot zanesljiv in varen način pomnjenja podatkov o preteklih dejanjih uporabnikov. Piškotki ne omogočajo osebne identifikacije obiskovalcev naše spletne strani.

Zakaj so piškotki potrebni?


Večina spletnih strani uporablja piškotke saj omogočajo ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki se sklada z interesi posameznega uporabnika spletne strani. Piškotki se uporabljajo iz več razlogov. Omogočajo shranjevanje podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Piškotki nam omogočajo oceno učinkovitosti zasnove spletne strani.

Katere piškote uporabljamo?


Piškotki se uporabljajo za različne namene: Nujno potrebni piškotki - Ti piškotki so bistveni, saj vam omogočajo premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti, kot je dostop do varnih območij spletne strani. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali. Ti piškotki omogočajo, da stran pravilno deluje (npr. shranjevanje izdelkov v nakupovalni košarici). Ta spletna stran uporablja piškotek uid, ki omogoča pravilno delovanje košarice in s tem nakupovanje v naši spletni trgovini in se samodejno izbriše po 4h. Poleg tega omogoča varno plačevanje. Piškotki v statistične namene - Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabnik najpogosteje obišče in ali se na spletnih straneh pokažejo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki omogočajo identifikacijo obiskovalca. Vse informacije, ki jih ti piškotki zberejo, so združene in so zato anonimne. Uporabljajo se zato, da lahko ponudimo boljšo vsebino in za izboljšanje delovanja spletne strani.

Iz te kategorije spletna stran uporablja piškotke, ki so potrebni za Google analytics s katerimi spremljamo statistiko obiskov.
_utma: Parameter za vodenje statistik ogleda strani, je časovno neomejen.
_utmb: Parameter za vodenje statistik ogleda strani, je časovno neomejen.
_utmc: Parameter za vodenje statistik ogleda strani, piškotek se samodejno izbriše po 30 minutah.
_utmz: Parameter za vodenje statistik ogleda strani, piškotek se samodejno izbriše ob zaprtju brskalnika.

Obstajajo še druge kategorije piškotkov, ki pa jih naša spletna stran ne uporablja.

Kako se piškotke onemogoči?

Uporabnik lahko z nastavitvami svojega spletnega brskalnika določi, ali bo dopustil uporabo piškotkov na posameznem spletnem mestu ali ne. Več podatkov o piškotkih in njihovi uporabi je na voljo v dokumentaciji ter navodilih za uporabo vašega brskalnika.

Reševanje sporov


Sporazum o sprejemu teh splošnih pogojev je sklenjen v Ljubljani, Republika Slovenija. Za spore, ki izhajajo iz uporabe storitev spletnega mesta, se uporablja izključno pravo Republike Slovenije. Vse stranke pogodbe, ne glede na njihovo dejansko geografsko lokacijo, nacionalno pripadnost ali povezanost, se strinjajo, da so v okviru te storitve vezane izključno na pravo Republike Slovenije. Za spore v zvezi s tem sporazumom ne veljajo določbe Konvencije ZN o pogodbah za mednarodno prodajo blaga. Za vse spore in pravne postopke v zvezi s tem sporazumom, uporabo storitve ter delovanjem storitve, je izključno pristojno sodišče v Ljubljani.

Osnovni podatki o podjetju:


MaGro grafika Rok Grojzdek s.p.
Tržaška 2
1000 Ljubljana
Davčna številka: 83758496
Matična številka: 8003564000
Poslovni račun odprt pri NLB d.d. : IBAN SI56 0206 0026 2403 662
SKD: C18.120 Drugo tiskanje
Podjetje je registrirano pri okrožnem sodišču v Ljubljani.
Datum vpisa v sodni register: 22.06.2017
Datum: 22.07.2017 

MaGro grafika Rok Grojzdek s.p.
 

Obstoječi uporabniki prosimo vpišite svoj e-mail in geslo
E-mail naslov

Password

Zapomni si me
Pozabljeno geslo?
ALI
Osebni svetovalec

pon-pet od 8.00 do 16.00

OBVESTILO O KOLEKTIVNEM DOPUSTU IN SELITVI

Printalnica bo od 14.7. do 25.7. zaradi kolektivnega dopusta zaprta.

Vrnemo se v ponedeljek, 28.7., v nove prostore – v isti zgradbi. Bodite pozorni na RUMENE usmerjevalne table!

Vsem želimo lepo in sončno poletje! Hvala za razumevanje!

Ime in priimek:
Podjetje:
E - pošta:*
Telefon:
Vaše vprašanje:*
Koliko je 1 plus 1?

Kvaliteta tiska

Kvaliteta tiska je zelo odvisna od resolucije slike. Vedno je najbolje, da pošljete sliko najvišje možne resolucije. V kolikor ste v dvomih smo pripravili razpredelnico, ki vam bo pomagala ugotoviti v kakšni velikosti bi bilo vašo fotografijo oz. grafiko še dobro natisniti. V primeru, da vaša slika ni zadovoljive kvalitete, nas kontaktirajte in bomo skupaj poskušali najti rešitev.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z obiskom in uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.