kosarica

Pogosta vprašanja

Ali lahko naročilo oddam in dvignem osebno?

Seveda. Lahko se oglasite v naši pisarni na Tržaški cesti 2 v Ljubljani in oddate oz. dvignete naročilo. Lahko vam tudi svetujemo in predstavimo materiale na katere printamo.

Kdaj se lahko oglasim pri vas?

Pri nas se lahko oglasite katerikoli dan v tednu od ponedeljka do petka od 7 -17ih. Med delovnim časom smo vam na voljo tudi na tel. 059 017 220 ali mobilni telefon 040 322 365. Po dogovoru lahko tudi izven delovnega časa.

Ali lahko printate tudi izven delovnega časa?

Ker vemo, da je pogostokrat treba delati do zadnjega vam nudimo printanje tudi izven delovnega časa, sredi noči in ob vikendih. Za tako naročilo nas morate poklicati in se dogovoriti med delovnim časom, da se uskladimo kdaj točno bi želeli printati. Minimalno naročilo za printanje izven delovnega časa je 30 €. Cene so za 50% višje. Naročanje preko spleta v tem primeru ni mogoče. Za naročilo pokličite na 059 017 220 ali 040 322 365, kjer se boste dogovorili za čas in način printa.

Ali lahko pri vas parkiram?

Pred poslovno zgradbo v kateri se nahajamo je veliko parkirišče, ki pa je ponavadi zasedeno med 8 in 14 uro. Pred in po tej uri se ponavadi dobi prosto parkirišče. V kolikor morate pri nas opraviti samo dvig lahko avto pustite na parkirišču tako, da na vidnem mestu pustite telefonsko številko, če bi v tem času nekdo želel ven. Brez skrbi, to je pri tej poslovni zgradbi stalna praksa, zato ni vroče krvi. Drugače pa je v bližini parkirišče upravne enote – Stara tobačna (2 min hoje stran).

Ali so cene na spletni strani točne in končne?

Cene, ki jih dobite v vmesniku so točne in vključujejo DDV (razen, če je navedeno drugače). Končni ceni se prišteje strošek poštnine (osebni prevzem je brezplačen) in strošek glede na izbiro plačila.

Pri plačilu ob osebnem dvigu, po predračunu in s PayPalom znesek ostane isti.

Ali mi lahko sprintate poskusni print iz moje datoteke?

Seveda. Najbolje je, da se oglasite pri nas ali pa nam želeno datoteko pošljite na info@printalnica.si. Pri tem navedite na kateri papir bi želeli poizkusni print in naslov kam naj vam ga pošljemo. Poizkusni printi so brezplačni v velikosti cca 10 x 15cm.

Kako lahko izdelke plačam?

Za podjetja s katerimi imamo pogodbo nudimo odlog plačila oz. obračun 1x mesečno. Na izbiro imamo več načinov plačila, zato upamo, da boste našli tistega, ki vam najbolj ustreza:

  • Plačilo ob osebnem dvigu +0 €
  • Plačilo po predračunu +0 €
  • Kreditna kartica + 0 €
  • Paypal + 0 €

Kako hitro lahko izvedete naročilo?

Izvedba naročila se začne takoj po prejetju naročila. Če se vam resnično mudi preverite čas na info@printalnica.si ali tel. 059 017 220 ali 040 322 065. Približni časi izdelave za naše produkte so:

  • CAD IN NAČRTI: V eni uri, večje naklade v enem dnevu
  • PLAKATI IN POSTERJI: V dveh urah, večje naklade v enem dnevu
  • FOTOPOVEČAVE: V dveh urah, večje naklade v enem dnevu
  • TISK NA PLATNO: do 5 delovnih dni (zaradi sušenja in ustrezne UV zaščite)
  • NALEPKE IN FOLIJE: V enem dnevu
  • REKLAMNI MATERIAL: Odvisno od izbranega produkta. Roll up stojala (pingvini) do 2 dni.

Kako hitro nam lahko dostavite izdelke?

Najhitreje bo, če izdelke prevzamete pri nas. Ko bodo printi pripravljeni za prevzem vas bomo o tem obvestili z e-mailom in sms sporočilom. Če osebni prevzem ni možen vam lahko pošiljke dostavimo v Ljubljani že v roku dveh ur (če gre za enostavna naročila). Za druge kraje v Sloveniji kot standard ponujamo dostavo naslednji delovni dan.

Kakšno je minimalno naročilo?

Za nas so vsa naročila dobrodošla. Tudi najmanjšim naročilom bomo posvetili enako pozornosti pri kvaliteti in hitrosti izdelave.

Kakšni so popusti?

Popusti se seštevajo znotraj uporabniškega vmesnika in so jasno razvidni v povzetku nakupa. Za različne produkte veljajo različni popusti. Prav tako se na te popuste doda dodaten popust, ki ga dobite z vpisom kode na blagajni. Kode so odvisne od akcij, ki jih imamo. Vsi naši facebook prijatelji so upravičeni do 5% popusta. Kodo za ta popust pa najdete na naši facebook strani: www.facebook/printalnica.si


Obstoječi uporabniki prosimo vpišite svoj e-mail in geslo
E-mail naslov

Password

Zapomni si me
Pozabljeno geslo?
ALI
Osebni svetovalec

pon-pet od 8.00 do 16.00

OBVESTILO O KOLEKTIVNEM DOPUSTU IN SELITVI

Printalnica bo od 14.7. do 25.7. zaradi kolektivnega dopusta zaprta.

Vrnemo se v ponedeljek, 28.7., v nove prostore – v isti zgradbi. Bodite pozorni na RUMENE usmerjevalne table!

Vsem želimo lepo in sončno poletje! Hvala za razumevanje!

Ime in priimek:
Podjetje:
E - pošta:*
Telefon:
Vaše vprašanje:*
Koliko je 1 plus 1?

Kvaliteta tiska

Kvaliteta tiska je zelo odvisna od resolucije slike. Vedno je najbolje, da pošljete sliko najvišje možne resolucije. V kolikor ste v dvomih smo pripravili razpredelnico, ki vam bo pomagala ugotoviti v kakšni velikosti bi bilo vašo fotografijo oz. grafiko še dobro natisniti. V primeru, da vaša slika ni zadovoljive kvalitete, nas kontaktirajte in bomo skupaj poskušali najti rešitev.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z obiskom in uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.